Background-image
Sponsors
Event

St Charles ISI Summer Long Course Meet

July 7, 2018 - July 8, 2018
June 1, 2018
Combined Spring Stroke & Summer 2018, Summer Swim Team 2018, York Summer Swim & Stroke

Description

LOCATION: Swanson Pool, 8 North Avenue, St Charles, IL, 60174

POOL: Outdoor 8 lane 50 meter pool.  The pool has Kiefer Lane Lines and Paragon starting blocks and a Daktronics timing system.  Beep horn system with strobe will be used.  The pool ranges in depth from 3.5 feet deep to 12 feet deep at the starting end.  The competition course has not been certified in accordance with 104.2.2C (4).

 

THIS IS A POSITIVE CHECK-IN MEET.  Check-in will for all sessions will close 40 minutes prior to session starts as announced at the meet.

 

MEET SCHEDULE:

SESSION WARM UPS MEET START
1- Saturday   12 & Under 7:00-7:50am 8:00am
2- Saturday   Open 50 Skins Warm Up pool will open for 50 skins competitors at 11:30am until competiton pool opens. At completion of Session 1 the competition pool will open for 30 minutes, not before 12:00pm. 30 minutes after the completion of Session 1, Not before 12:30pm

3- Saturday  Open

At completion of Session 2 the competition pool will open for 45 minutes, not before 1:15. 45 minutes after the completion of Session 2, Not Before 2:00pm
4-Sunday       12 & Under 7:00-7:50am 8:00am
5-Sunday       Open At completion of Session 4 the competition pool will open for 60 minutes, not before 12:00pm. One hour after Warm Ups start, Not Before 1:00pm
6 - Sunday     Open 1500 Free Warm Up pool will open at 430pm throughout Session. At completion of Session 5 the competition pool will open for 30 minutes, not before 5:00pm. 30 minutes after Session, Not Before 5:30pm

Do not sign up for the "Skins" event online, please email Coach Davis, ddavis@elmhurst205.org, if you wish to enter this event.

Forms/Documents:

Photos: