Background-image
Hovedstøttespillere - sponsorer
Sparebanken+More
Aalesund+Storsenter
Tafjord
G-Max
Caverion
Farstad
Aalesund+sanitetforening
Holmstiftelsen
Gjensidige
Alesund+kommune
Grasrotandelen
Jugendsvom - Dugnad, annonse- og fiskesalg

Hei

Beklager litt sen tilbakemelding angående fiskesalg, men det har vært vanskelig å få noen til og gjennomføre det praktiske rundt fiskesalget. 

Dugnad
Vibeke mangler mange tilbakemeldinger på dugnadslisten. Det letter arbeidet vårt med dugnaden enormt om dere bare gir tilbakemelding, så det hadde vi satt stor pris på. Fristen for tilbakemelding var igår 17.3. Om du ikke har gjort det, så send en e-post til [email protected] angående din oppgave.

Annonse- / Fiskesalg
Knyttet til hvert hjemmestevne har klubben en økonomidugnad. Hver familie må skaffe 500,- per utøver, men maks 1000,-. Dette gjøres enten ved salg av annonser til programbladet, ved salg av fisk eller ved å motta en faktura. Se detaljert informasjon i vedlegget under. Husk frist søndag 24. mars for salg annonser. Annonse med bilde og fakturainformasjon sendes til [email protected].

Vi har kommet litt sent igang med fiskesalget, men vi åpner for mulighet til å la fristen for fiskesalget gå forbi Jugendsvøm. Så for de som vil selge fisk så kommer det mer informasjon om dette senere.