Background-image
YSSC Meet Timelines

YSSC Swim Meet Schedule

 

TIME TO BE AT POOL

WARM-UP START TIME

SESSION

START

TIME

SESSION

END

TIME

SESSION LENGTH

FRIDAY PM

3:30PM

4:00PM

5:00PM

8:30PM

3.5 HOURS

SATURDAY AM

15 & OVER

 

6:45AM

 

7:00AM

 

8:00AM

 

12:30PM

 

4.5 HOURS

SATURDAY NOON

13-14

 

12:00

NOON

 

12:30

NOON

 

1:15PM

 

4PM

 

2.75 HOURS

SATURDAY

LATE AFTERNOON

12&UNDERS

 

3:30PM

 

4:00PM

 

4:45PM

 

8:15PM

 

3.5 HOURS

SUNDAY

AM

15 & OVER

 

6:45AM

 

7:00AM

 

8AM

 

12:00

NOON

 

4 HOURS

SUNDAY

NOON

13-14

 

11:30AM

 

12:00

NOON

 

12:45

NOON

 

2:45PM

 

2 HOURS

SUNDAY

LATE AFTERNOON

12&UNDERS

 

2:15PM

 

2:45PM

 

3:30PM

 

7:30PM

 

4 HOURS