Background-image
Partners
Swimming+Canada
Swim+Ontario
Nothers
All+Tides
HOLLANDIA
Pioneer+Family+Pools
Skye+Health
Elite+Mind+Performance
Callon-Dietz
Edward+Jones
Best+Western+Lamplighter+Inn
London+Sports+Chiropractic
london
Tourism+London
UNIVERSITY+of+WESTERN+ONTARIO
LAC - Nothers Fall Invitational

LAC - Nothers Fall Invitational - Nov. 22-24, 2019

Canada Games Aquatic Centre

For Psych Sheets and Meets Results: Click Here

PDF Psych Sheets: Click Here

Meet Manager: Karen Campbell

Competition Coordinator/Senior Officials: Mark Lukings

Minor Officials: lacminorofficials@hotmail.com

2019 Meet Package: Please Read

Water Bottle Policy: Please Read

Parking at CGAC. To avoid being towed or ticketed: Please Read

Session #

Date

Prelim/Finals

Warm Up

Start

Finish

Estimated Duration

1

Nov. 22

Final

9:00 am 

10:00 am

1:00 pm

3 hrs.

2

Nov. 22

Final

9:00 am

10:00 am

1:00 pm

3 hrs.

3

Nov. 22

Final

1:00 pm

1:45 pm

3:45 pm

2 hrs.

4

Nov. 22

Final

1:00 pm

1:45 pm

3:45 pm

2 hrs.

5

Nov. 22

Final

3:30 pm

4:15 pm

5:45 pm

1:30 hrs.

6

Nov. 22

Final

3:30 pm

4:15 pm

5:45 pm

1:30 hrs

7/8

Nov. 22

Final

5:45 pm

6:30 pm

8:00 pm

1:30 hrs.

8

Combined with session 7.

9

Nov. 23

Preliminary

7:00 am

8:00 am

12:00 noon

4 hrs.

10

Nov. 23

Preliminary

7:00 am

8:00 am

12:00 noon

 4 hrs.  

11

Nov. 23

Final

12:00 noon

1:00 pm

5:00 pm

4 hrs.

12

Nov. 23

Final

12:00 noon

1:00 pm

5:00 pm

4 hrs.

13

Nov. 23

Final

4:30 pm

5:30 pm

7:30 pm

2 hrs.

14

Nov. 24

Preliminary

7:00 am 

8:00 am

12:00 noon

4 hrs.

15

Nov. 24

Preliminary

7:00 am

8:00 am

12:00 noon 

4 hrs.

16

Nov. 24

Final

12:00 noon

1:00 pm

5:00 pm

4 hrs.

17

Nov. 24

Final

12:00 noon

1:00 pm

5:00 pm

4 hrs.

18

Nov. 24

Final

4:30 pm 

5:30 pm

7:30 pm

2 hrs.

 

                        *** The above schedule is tentative.   No session will be longer than 4.5 hours in length