Background-image
AgeGroup LC Schedule

Age Group Longcourse/Summer Schedule


We will use the following schedule for Longcourse and Shortcourse practices starting June 5th unless otherwise noted via email, twitter and the coaching staff.

  Monday Tuesday Wednesday Thursday  Friday Saturday Sunday
AM LC SC LC SC LC LC No Practice
PM SC LC SC LC LC No Practice LC

June 2nd - End of July (2019)

Group 1:

PM

4:15 - 5:30 PM on Tuesday, Wednesday, Thursday @ RICE

Drylands 15 min each day (4:15 - 4:30).

4:30 - 5:30 on Friday @ Briar Club

Group 2:

PM

4:00 - 5:30 PM on Tuesday, Wednesday, Thursday, and Friday.

Drylands 15 min each day (4:00 - 4:15).

Group 3:

AM

Drylands 30 min each day (7:30 - 8:00).

8:00 - 9:00 AM on Tuesday and Thursday.

10:45 - 12:30 AM Saturday.

PM

4:00 - 5:30 PM on Monday, Tuesday, Wednesday, and Friday.

Drylands 15 min each day (4:00 - 4:15).

Group 4 Navy:

AM

8:00 - 9:40 AM on Tuesday and Thursday.

Drylands 30 min each day (9:10 - 9:40).

PM

4:00 - 5:45 PM on Monday, Wednesday, and Friday.

Drylands 15 min each day (5:30 - 5:45).

 

Group 4 Silver:

AM

7:00 - 9:25 AM on Monday, Wednesday, and Friday.
7:00 - 9:40 AM on Tuesday and Thursday.
10:00 - 12:00 PM Saturday. Saturday.

Drylands 15 min (9:10 - 9:25) on Monday, Wednesday, and Friday.
Drylands 30 min (9:10 - 9:40) on Tuesday and Thursday.

PM

4:00 - 5:30 PM on Wednesday.

Group 4 White:

AM

7:00 - 9:25 AM on Monday, Wednesday, and Friday.
7:00 - 10:00 AM on Tuesday and Thursday.
10:00 - 12:00 PM Saturday.

Drylands 15 min (9:10 - 9:25) on Monday, Wednesday, and Friday.
Drylands  (9:10 - 10:00) on Tuesday and Thursday.

PM

4:00 - 5:30 PM on Monday and Wednesday.

Senior:

AM

7:00 - 10:00 AM on Monday, Wednesday, and Friday. - Longcourse 
7:00 - 10:00 AM on Tuesday and Thursday. - Shortcourse 
9:30 - 11:30 AM Saturday. -  Longcourse 

Drylands (9:10 - 10:00) on Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday.

Drylands (8:30 - 9:30) on Saturday.

PM

4:00 - 5:30 PM on Monday, Tuesday, and Thursday.