Links
Burlingame+Parks+%26+Rec
Make+a+Splash+Foundation
USA+Swimming
USA+Water+Polo
Hero+Fuel+Bars
US+Masters+Swimming
TYR
SafeSport+Club+Recognition
Conejo+Swimworks
Practice Schedule

Practice Schedule

BAC's swim team has schedules may vary seasonally. Please use this page to check the schedules for each season and for schedule updates as they become available.

2022-23 Practice Schedule 

 

The training schedule, outlined below, will begin Monday, September 12, 2022, and is reflective of each group's time, including dryland time. The only exceptions to this schedule will be when there are weekend meet conflicts or other special events. Please check your email for adjusted practice times. 

 

All practices are scheduled for the Burlingame Aquatic Center on the campus of Burlingame High School, located at 1 Mangini Way in Burlingame.

Group Name

Practice Days & Times

Lead Coach

BARRACUDA 1

  • TU/TH 3:30-4:30 PM (DRYLAND FOR FINAL 15 MIN.)

GOLDA MARCUS

BARRACUDA 2

  • MON/WED/FRI 3:30-4:30 PM (DRYLAND FOR FINAL 15 MIN.)

ROCCO CIANO

BARRACUDA 3

 

  • M/W/F 3:30-4:30 PM (DRYLAND FOR FINAL 15 MIN.)
  • T/Th 3:30-4:15 PM

‚Äč

DANIEL KELLY

AGE GROUP 1

  • M/W/F 3:30-5:00 PM (DRYLAND FOR FINAL 30 MIN.)

  • T/Th 3:30-4:30 PM

LOKI HONDORF

AGE GROUP 2

  • M/W/F 4:30-5:45 PM

  • T/Th 4:30-6:15 PM (DRYLAND FOR FINAL 30 MIN.)

  • Sat 10:00-11:45 AM (DRYLAND FOR FIRST 30 MIN.)

LOKI HONDORF

JUNIOR 1

  • M/W 6:30-8:15 PM (DRYLAND FOR FIRST 30 MIN.)

  • T/Th 7:00-8:15 PM

  • Fri 5:45-7:30 PM (DRYLAND FOR FIRST 30 MIN.)

DANIEL KELLY

JUNIOR 2

  • M/W 5:30-7:00 PM  

  • T/Th 5:00-7:00 PM (DRYLAND FOR FIRST 30 MIN.)

  • Fri 4:45-6:15 PM

  • Sat 8:15-10:30 AM (DRYLAND FOR FIRST 30 MIN.)

DANIEL KELLY

VARSITY

  • Mon 5:45-7:15 AM

  • T/Th 7:00-9:00 PM (DRYLAND FOR FIRST 30 MIN.)

  • Wed 7:30-9:00 PM

  • Fri 6:00-7:30 PM

  • Sat 7:00-9:00 AM (DRYLAND FOR FINAL 30 MIN.)

KEVIN BROWN

SENIOR PREP

  • M/W 5:00-7:30 PM (DRYLAND FOR FIRST 45 MIN.)

  • T/Th 5:45-7:00 AM and 5:45-7:30 PM

  • Fri 5:45-7:30 PM

  • Sat 7:00-9:30 AM (DRYLAND FOR FINAL 45 MIN.)

LOKI HONDORF

SENIOR 1

  • Mon 5:30-8:00 PM (YOGA FOR FIRST 45 MIN.)

  • Tue 5:30-8:00 PM (DRYLAND FOR FIRST 45 MIN.)

  • Wed 5:45-7:15 AM and 5:30-8:00 PM (YOGA FOR FIRST 45 MIN.)

  • Thu 5:45-7:15 AM and 5:30-8:00 PM (DRYLAND FOR FIRST 45 MIN.)

  • Fri 4:15-6:45 PM (DRYLAND FOR FINAL 45 MIN.)

  • Sat 10:30-12:30 PM

GOLDA MARCUS
NATIONAL
  • M/W 5:45-7:15 AM and 4:15-7:00 PM (YOGA FOR FINAL 45 MIN.)
  • T/Th 4:15-7:15 PM (DRYLAND FOR FINAL 45 MIN.)
  • Fri 5:45-7:15am
  • Sat 8:30-11:30am (DRYLAND FOR FINAL 45 MIN.)
BEN CHUNG

 

For questions about the schedule and the training groups please contact Ben Chung at: [email protected]